سفارشات خود را برای  بالا 100 هزار تومان را با پیک رایگان تجربه کنید

وبلاگ

بهترین روش درمان درد شانه

پی آر پی شانه-بهترین روش درمان درد شانه
آنچه در این مطلب می‌خوانید

درد شانه از چه چیزی ناشی می شود؟ بهترین شیوه برای درمان درد شانه چیست؟ پی آر پی شانه چیست؟ چگونه می توان از پی آر پی شانه به جای روش‌های جراحی استفاده کرد؟

مشکلات مربوط به شانه

 درحقیقت اغلب مشکلات شانه دست تنها بر روی ناحیه ای کوچک از این اندام تأثیر گذار هستند و درواقع مدت زمان نسبتاً کوتاهی هم ادامه پیدا می کند. ولی بعضی اوقات مشکلی که در شانه هست بخشی از بیماری مزمنی مثل استئوآرتریت و یا پلی میالژی روماتیکا می باشد؛ این بیماری مدت بسیار طولانی در بدن باقی خواهد ماند.

در افرادی که مبتلا به آرتریت روماتوئید، درد و یا تورم شانه عادی هستند، استئوآرتریت نسبت به دیگر مفاصل، کمتر بر روی شانه‌ها اثر می‌گذارد. مگر اینکه پیش از مبتلا شدن به این بیماری، مفصل شانه آسیب‌دیده باشد. روش‌های درمان درد شانه به صورت دارودرمانی، تزریق پی آر پی شانه، فیزیوتراپی شانه، طب سوزنی و جراحی است که بسته به نوع بیماری و پس از انجام اقدامات تشخیصی پیشنهاد می‌شود. اما مهم‌ترین علل درد شانه چیست؟

بی‌ثباتی شانه

ناپایداری و بی ثباتی شانه وقتی اتفاق می‌افتد که سر استخوان فوقانی بازو از سوکت شانه خارج گردد که درواقع این حالت امکان دارد به خاطر آسیب‌دیدگی ناگهانی اتفاق بیفت و یا ناشی از استفاده و بهره گیری بیش از اندازه باشد.

جابه‌جایی شانه‌ها امکان دارد جزئی بوده باشد و سبب این بشود که بخشی از قسمت فوقانی بازو از جای خودش خارج بشود. گاهی هم کلی است و به معنای خارج شدن کامل استخوان از سوکت شانه می باشد. به طور معمول پارگی رباط‌ها و شل شدن عضلات اطراف شانه سبب بی‌ثباتی می گردد.

پاره شدن تاندون

قطع شدن و پارگی تاندون‌ها امکان دارد به خاطر صدمات حاد و یا تغییرات دژنراتیو در تاندون‌ها باشد که به علت افزایش یافتن سن و استفاده بیش از اندازه و طولانی مدت از شانه‌ها و همچنین ساییدگی و آسیب ناگهانی رخ می دهد. این پارگی امکان دارد جزئی بوده و یا تاندون را به طور کامل از محل اتصال به استخوان جدا بکند. آسیب‌های تاندون‌های دو سر ران و تاندون روتاتور کاف از شایع‌ترین این آسیب‌ها می باشند.

درمان ارتروز شانه

پزشک متخصص شانه جهت درمان کردن ارتروز شانه در نخستین قدم تلاش می‌کند که از شیوه های کمتر تهاجمی مثل استراحت دادن به مفصل شانه، تجویز جلسات فیزیوتراپی و تجویز داروهای مسکن و شیوه های ساده مثل سرما درمانی استفاده بکند.

ولی گاهی اوقات این درمان‌ها جوابگو نیستند؛ درواقع حال بیمار به تریج وخیم‌تر می‌گردد. اگر که درمان‌های غیرجراحی نتوانند به شکل مؤثر درد های ناشی از آرتروز را کاهش بدهند، روش‌های جراحی بسیار زیادی جهت کم کردن این درد وجود دارد. بعضی از جراحی‌هایی که پزشکان ما جهت درمان ارتروز شانه از آنها استفاده و بهره گیری می‌کنند شامل موارد زیر می شوند:

در جراحی های تعویض مفصل شانه، درواقع مفصل شانه به صورت کلی با مفصل مصنوعی عوض می‌شود. این شیوه به طور معمول جهت درمان آرتروز مفصل گلنوهومرال به کار می رود. جراحی تعویض سر هومروس شیوه دیگری جهت درمان کردن ارتروز شانه هست. این کار هم بیشتر جهت درمان کردن آرتروز مفصل گلنوهومرال استفاده می‌گردد.

برداشتن تکه کوچکی از انتهای استخوان ترقوه هم شیوه درمانی دیگری می باشد. این گزینه درواقع رایج‌ترین عمل جراحی جهت درمان کردن آرتروز مفصل AC و یا مشکلات مربوط به روتاتور کاف می باشد. پس از برداشت انتهای  استخوان، درحقیقت فضای خالی آن با بافت اسکار پر می‌شود.

درمان درد شانه چگونه است؟

همان‌طوری که گفتیم درد شانه ممکن است که دلایل متعددی داشته باشد. هر کدام از این دلایل هم شیوه درمانی مخصوص به خودشان را دارند. به عنوان مثال جهت درمان دررفتگی مفاصل، شخص حتما به کمک پزشک نیازمند است. در این وضعیت پزشک متخصص درواقع شانه استخوان و یا همان مفصل آسیب‌دیده را سر جای خودش قرار می دهد. سپس بازو را با ابزارهای مخصوصی می‌بند.

پزشکان درواقع سعی می‌کنند تا جای ممکن از شیوه های غیرجراحی مثل استراحت، گرما درمانی و یا دارو جهت کاهش درد و یا تورم استفاده بکنند. ولی اگر که شانه بعد از انجام گرفتن اولین مراحل درمان بهبودی خاصی پیدا نکرد، پزشک متخصص شانه ما امکان دارد جهت کاهش دادن تورم و درد از شیوه هایی مثل تزریق کورتیکواستروئید به مفصل شانه استفاده بکند.

بعضی اوقات هم پارگی غضروف و یا حتی سندرم شانه منجمد با استراحت کردن و دارو خوب نمی شود. در این حالت پزشک امکان دارد عمل جراحی را پیشنهاد دهد. درحقیقت یک برنامه درمانی جهت استفاده بیمارانی که به مشکلات شانه مبتلا هستند شامل تمریناتی می باشد که به کشش و تقویت کردن مفصل این اندام کمک می کند. همچنین دامنه حرکتی شخص بیمار را نیز بهبود می‌بخشد.

درباره پی آر پی شانه

پی آر پی شانه درواقع یک شیوه درمانی جهت درمان کردن بیماری‌های عضلانی و البته آسیب‌های تاندون‌ها هست. در شیوه پی آر پی شانه از بدن شخص خون گرفته می شود و بعد از آن مواد تشکیل‌دهنده آن را از هم جدا می کنند و سپس پلاسمای غنی شده از پلاکتش را دوباره به ماهیچه‌ها و همچنین تاندون‌های شانه تزریق می‌کنند.

مزایای تزریق پی آر پی شانه

بهترین مزیت شیوه پی آر پی شانه این هست که بیماران قادر هستند که بهبودی علائم بیماری خودشان را به صورت کامل احساس کنند. همچنین این شیوه نیاز به درمان‌های تهاجمی‌تر مثل جراحی و یا استفاده طولانی‌ از دارو را کاهش داده و سبب می‌گردد که شانه عملکرد خودش را به دست بیاورد. طول دوره نقاهت آن هم خیلی کوتاه می باشد.

یکی دیگر از مزیت های این شیوه این هست که هیچ نوع ماده خارجی به بدن وارد نمی‌گردد و پزشک از فاکتورهای رشد خود فرد که در خون او موجود هست استفاده و بهره گیری می نماید. پس بنابراین احتمال انتقال یافتن بیماری‌ها به صفر خواهد رسید.

بهترین مرکز پی آر پی شانه تهران

همانطور که مطالعه کردید ما در این متن درباره مشکلات مربوط به شانه دست، روش های درمان آن و همچنین پی آر پی شانه توضیحاتی را خدمت شما عزیزان ارائه دادیم. امیدواریم که از مطالعه این مطالب اطلاعات لازم را کسب کرده باشید. ما در کلینیک درد پیشگام کلیه اقدمات درمانی غیرجراحی برای درمان کلیه دردهای اسکلتی و عضلانی را ارائه می‌نماییم. برخی از خدمات کلینیک پیشگام جهت درمان درد شانه عبارتند از: پی آر پی شانه، فیزیوتراپی شانه، طب سوزنی، دارودرمانی و…

در صورت ابتلا به درد شانه برای مشاوره تخصصی با پزشکان کلینیک پیشگام با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۵۷۶۹۹۱ تماس حاصل فرمایید. همچنین در صورت تمایل به رزرو نوبت پی آر پی شانه در هر ساعت از شبانه روز می‌توانید با شماره تلفن ۰۹۳۵۳۱۳۴۳۸۳ تماس بگیرید.

به این مطلب امتیاز دهید
این مطلب را به اشتراک بگذارید